بنتى عندها سنتين من خمس شهور كشفت ع اذنها وال غسلها اذنها ومن تلات اىا

icon 13 سبتمبر 2015
بنتى عندها سنتين من خمس شهور كشفت ع اذنها والدكتور غسلها اذنها ومن تلات اىام كشفت عليها الدكتور قال التهاب ف الاذن الخارجية واخدت علاج وارتاحت لكن قالت انها تغسل اذنهاهل مضر؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد مختار حسين الخربوطلي
الأنف والاذن والحنجرة
الغسيل ليس متبعا الان لإضراره علي الاذن و يستبدل مكانه التشفيط