لو سمحت انا عندى وجالى برد وشعرت بعدها بانسداد فى فتحت الانف اليمنة ور

icon 9 سبتمبر 2015
لو سمحت انا عندى 63 وجالى برد وشعرت بعدها بانسداد فى فتحت الانف اليمنة وروحت للدكتور واخدت بخ واقراص للحساسية ولا لم تفعل شئ و عملت اشاعة مقطعية تبين التهاب الجيوب الانفية ولازم عمل منظار فما فائده المنظار لحالتى وهل هو عملية؟ شكرا..

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد مختار حسين الخربوطلي
الأنف والاذن والحنجرة
المنظار قد لا يكون ضروريا مع عمل الاشعه ولكنه أساسي في حاله عمل العمليه