ماالسبب صداع شديد جدا جدا والم فى الزور والم عند البلع وسخونه تخرج من

icon 29 سبتمبر 2015
السلام عليكم ماالسبب صداع شديد جدا جدا والم فى الزور والم عند البلع وسخونه تخرج من الحلق واحساس بالرغبة في النوم المسكنات لا تأتي بنتيجة الرجاء الرد وشكراً جزيلا لكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي الحمد
الأنف والاذن والحنجرة
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته هل يوجد انسداد في الانف لانه ممكن يكون عند مشاكل في الجيوب الانفية. تحتاجين الى المضادات الحيوية مثل (ciprofluxacin) ومضادات الحساسية مثل (loratadine) وبخاخات الانف اما بخاخ التحسس (mometasone) او قطرة الاحتقان (otrivine) حسب حالة المريض.

تعليقات الزائرين

Sara Sherif Sara Sherif

بقالي ٣ ايام عندي صداع كان الأول صداع خلف الراس وبقالي يومين ببلع ريقي بحس بوجع في دماغي من قدام انا زوري مش واجعني بس كل اما ابلع ريقي احس بصداع ودماغي مش مظبوطة ايه السبب

icon 31 أغسطس 2022
زائر زائر

بقالي ٣ ايام عندي صداع كان الأول صداع خلف الراس وبقالي يومين ببلع ريقي بحس بوجع في دماغي من قدام انا زوري مش واجعني بس كل اما ابلع ريقي احس بصداع ودماغي مش مظبوطة ايه السبب

icon 28 سبتمبر 2023