انا عايز جدول غذائي لتخسيس منطقة البطن والارداف انا وزني ك وطولي سم

icon 22 أبريل 2015
سلام عليكم انا عايز جدول غذائي لتخسيس منطقة البطن والارداف انا وزني 77 ك وطولي 170سم

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية وفاء العمايرة
تغذية
في هذه الحاله أنصح بعمل رياضة خاصة بمنطقة الأرداف مع التقليل من النشويات كالخبز والارز، وعدم شرب الماء أثناء تناول الوجبة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم انا عايزه جدول غذائي او تمارين رياضيه مناسبه لتقليل منطقه البطن انا وزني ٥٢ وطولي ١٥٠ وكم عدد الايام المناسبه لعمل الرياضه

icon 10 أكتوبر 2023
زائر زائر

أنا عايزة نظام غذائي للبطن لسن 12 وزني 70طولي154

icon 11 فبراير 2024