انا عملت رجيم قاسي لمده سبعه اشهر وحاليا انا رفعت بس عجم جسمي كله ظهر وفي دهون عاليه جدا في الجسم وما بقدرش اعمل حاجه خالص مش عارف اعمل ايه استمر لحد لما الدهون تنزل ولا وقف

icon 24 سبتمبر 2018
انا عملت رجيم قاسي لمده سبعه اشهر وحاليا انا رفعت بس عجم جسمي كله ظهر وفي دهون عاليه جدا في الجسم وما بقدرش اعمل حاجه خالص مش عارف اعمل ايه استمر لحد لما الدهون تنزل ولا وقف

إجابات الأطباء على السؤال

لا بد من زيادة التريض ,الرجيم لايعني تقليص غدد الوجبات ولا الاقتصار على وجبة واحدة , يعني تناول وجبات غذائية متعددة بسعرات حرارية اقل من المستهلكة , لذلك وزعي السعرات الحرارية على اربع وجبات  مارسي التمارين الرياضية, وابتعدي عن الوجبات السريعة والدهنيات و خفضي السكريات وابدليها بالخضار والفواكه, سلامات,

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

لا بد من زيادة التريض ,الرجيم لايعني تقليص غدد الوجبات ولا الاقتصار على وجبة واحدة , يعني تناول وجبات غذائية متعددة بسعرات حرارية اقل من المستهلكة , لذلك وزعي السعرات الحرارية على اربع وجبات  مارسي التمارين الرياضية, وابتعدي عن الوجبات السريعة والدهنيات و خفضي السكريات وابدليها بالخضار والفواكه, سلامات,