انا كنت عاوزة ينفع اكل عسل اسود او احلى بيه بدل السكر وانا بعمل رجيم و

icon 17 مارس 2011
انا كنت عاوزة اعرف ينفع اكل عسل اسود او احلى بيه بدل السكر وانا بعمل رجيم ولا لازم عسل ابيض؟ سؤالى التانى انا باخد كبسولات حديد ينفع اخدها بعد الاكل ولا لازم قبل الاكل .

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
العسل الأسود غذاء عالي القيمة الغذائية ويعتبر خير غذاء للفقراء والاغنياء وذلك لمحتواة من مركب الحديد حيث يعطي كيلو جرام من العسل الاسود 61 مللجرام من الحديد.