كنت بتبع نظام وخسيت ١ ك وقعدت بلغبط في الاكل وكنت بخس وبتخن ودلوقتي مش

icon 1 أغسطس 2016
كنت بتبع نظام وخسيت ١5 ك وقعدت سنة بلغبط في الأكل وكنت بخس وبتخن ودلوقتي مش قادره اشبع شهيتي مفتوحة دايما، الاحساس ملازمني لمدة اسبوعين او اكتر وتخنت 3 ك ماذا افعل لسد الشهية

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية لورا فرح
تغذية
يفضل اتباع حميه خاصه لتخفيف الوزن وعند الوصول للوزن المناسب يفضل عمل بنامج خاص لنثبيت الوزن لتجنب اي زياده اخرى على الوزن .