عن ضرس العقل طبعا ورم والم ومش بقدر افتح الفم وانا روحت لل وقالي اني ل

icon 21 يونيو 2015
السلام عليكم السؤال عن ضرس العقل طبعا ورم وألم ومش بقدر افتح الفم وانا روحت للدكتور وقالي اني لو فضلت مقدرش افتح الفم والفك هحتاج عملية هل دا فعلا واعمل ايه لعلاجه الالم؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. تيسير شنابلة
جراحة الفك والأسنان
المضادات الحيويه وامسكنات حتى يزول الالتهاب ثم عمليه قلع جراحي عند اخصائي جراحه الفم والوجه والفكين وسلامتك
الدكتور عبداللطيف البزري
طب اسنان
من عوارض بزوغ ضرس العقل احيانا ألم وصعوبة فتح الفم وقد يستمر فترة ايام وحسب محور البزوغ استشارة اخصائي جراحة فموية للتشخيص سريريا وشعاعيا والمعالجة المناسبة اما القلع او تحرير مجرى البزوغ