انا الثدي بتاعي مفيش خالص هوه مفيش علاج او اي حاجه لتكبير الثدي

icon 12 ديسمبر 2018
انا الثدي بتاعي مفيش خالص هوه مفيش علاج او اي حاجه لتكبير الثدي

إجابات الأطباء على السؤال

العلاج المناسب لتكبير الثدى هو حل من اثنين ليس لهم ثالث الحل الاول هو حقن الدهون الذاتية اذا كان هناك مناطق فى جسمك بها دهون زائدة يتم شفطها واهادة تدويرها للحقن فى الثديين و فى حالة عدم توافر ذلك لا بديل عن حشوات السيليكون والان يوجد حشوات الجيل الخامس بشكل الثدى الدمعى ولا تتعارض مع انسجة الثدى او الرضاعة الطبيعية ولابد من مراجعة استاذ او استشارى جراحة تجميل لتقييم الحالة واختيار العلاج المناسب

د. محمد ابراهيم عوض
جراحة تجميلية

العلاج المناسب لتكبير الثدى هو حل من اثنين ليس لهم ثالث الحل الاول هو حقن الدهون الذاتية اذا كان هناك مناطق فى جسمك بها دهون زائدة يتم شفطها واهادة تدويرها للحقن فى الثديين و فى حالة عدم توافر ذلك لا بديل عن حشوات السيليكون والان يوجد حشوات الجيل الخامس بشكل الثدى الدمعى ولا تتعارض مع انسجة الثدى او الرضاعة الطبيعية ولابد من مراجعة استاذ او استشارى جراحة تجميل لتقييم الحالة واختيار العلاج المناسب

الدكتور احمد عبدالستار
طب عام
ممكن حضرتك تسألي وتقري عن حقن الدهون الذاتيه للثدي دي أفضل وسيله لتكبير الثدي بدون جروح وبدون أثار للجروح وبأمان كامل علي الحمل و الرضاعه بالإضافة إلى الشكل والملمس الطبيعي مع كمان تحسن ملحوظ في ملمس ونضارة البشره في منطقة الثدي ودي جراحه بسيطه بتتم في ساعه تقريبا وتقدري تمارسي حياتك الطبيعيه بعد ٤ أيام من العمليه
الدكتور كمال ناجي
جراحة تجميلية
افضل خيار هو الجراحة من بعد التاكد ان لا يوجد ثدي على شكل انبوب و يكون بحاجة الى ترميم و تجميل في نفس الوقت
الدكتور احمد محمد ابراهيم
جراحة تجميلية
بما انه العمر فوق 18 افضل علاج هو الجراحة بحشوات السليكون
الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
تغييرتوازن هرمونات الانوثة ممكن يؤدي لتغيير حجم وشكل الثدي بالاضافة للتغذية الصحية وتمارين رفع الذراعين , سلامات
الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
تغييرتوازن هرمونات الانوثة ممكن يؤدي لتغيير حجم وشكل الثدي بالاضافة للتغذية الصحية وتمارين رفع الذراعين , سلامات