اعاني من شرخ شرجي والدكتور كتبلي علي دافلون 3 مرات يوميا لمده شهر lignocaine و gtn وبيكولاكس فكنت عايزة بديل للدافلون حتي لو لبوس وعايزة اعرف الزايده الجلديه بتختفي بعد الشفاء

icon 21 يناير 2019
اعاني من شرخ شرجي والدكتور كتبلي علي دافلون 3 مرات يوميا لمده شهر lignocaine و gtn وبيكولاكس فكنت عايزة بديل للدافلون حتي لو لبوس وعايزة اعرف الزايده الجلديه بتختفي بعد الشفاء

إجابات الأطباء على السؤال

الاستشاري محمد عمر عبد العليم
جراحة عامة
الزايده الجادين دليل على انه شرخ مزمن و العلاج التحفظي لا يعطى نتيجه بنسبه كبيره لذلك ممكن تجربته لمده الشهر و بعدها نحكم اذا انتهت الاعراض يكون حدث شفاء و اذا استمرت يجب اللجوء للجراحه