سبب تورم الخصية بعد عملية الفتق الاربى ثم ضمورها تماما فى خلال شهر بعد العملية عمرى 30 سنة

icon 23 نوفمبر 2013
سبب تورم الخصية بعد عملية الفتق الاربى ثم ضمورها تماما فى خلال شهر بعد العملية عمرى 30 سنة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الغالب أن السبب هو نزول بعض السوائل أثناء الجراحة إلى الخصية ثم يتم امتصاصها من الجسم.

تعليقات الزائرين

باسل السبيعي باسل السبيعي

انا بسوي عمليه بس خايف منها خايف من الم الي بعد عمليه شنو تنصحني مسكن

icon 17 يونيو 2021
زائر زائر

هل ضمور الخصية بعد العملية يؤثر علي الانجاب ؟ او ليه اي اثار جانبية

icon 22 أبريل 2022
Ahmed Pop Ahmed Pop

انا كنت عملت عمليه الفتق الاربي من حوالي 5 ايام و عندي تورم في الخصية جامد مش عارف ده ورم في البروستاتا ولا حاجه تاني هل ده طبيعى بعد العملية

icon 6 أكتوبر 2022
Ahmed Pop Ahmed Pop

انا كنت عملت عمليه الفتق الاربي من حوالي 5 ايام و عندي تورم في الخصية جامد و انا مش عارف البروستاتا هي الي ورمة ولا حاجه تاني

icon 6 أكتوبر 2022
زائر زائر

لاحظت بعد عملية الفتق الاربي بعشرة أيام وجود كلكعه في الجزء الشمالي من الخصية

icon 3 نوفمبر 2022