عملت عمليه بواسير وشرخ بالليزر من شهر وبحس بحرقان لحد دلوقتي بعد التبرز ?مع العلم اني باخد ملين ومفيش امساك'' ومستمره علي كريم سيديبروكت ده طبيعي ولا ايه?

icon 16 يوليو 2018
عملت عمليه بواسير وشرخ بالليزر من شهر وبحس بحرقان لحد دلوقتي بعد التبرز ?مع العلم اني باخد ملين ومفيش امساك'' ومستمره علي كريم سيديبروكت ده طبيعي ولا ايه?

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامة العبدالله
جراحة عامة
غالبا لا يوجد مشكلة. الافضل مراجعة طبيبك للفحص