قمت بفتح خراج عصعصي ١٠ ايام واستئصال جزء صغير من الناسور ما نسبه التئا

icon 18 ديسمبر 2016
قمت بفتح خراج عصعصي منذ ١٠ ايام واستئصال جزء صغير من الناسور ما نسبه التئام الجرح علي نظافه وعدم روجوع الناسور العمليه بالطريقه المفتوحه مده التئام الجرح ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
التئام الجرح يعتمد على عدة اسباب اهمها خلوه من الانتان و الناسور العصعصي يحتاج لجراحة بازالة الناسور كليا عند زوال الانتان والالتهاب.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عملت عمليه جراحيه ناسور شرجي منخفض من اسبوع وكانت الخياطه 3 غرز ودلوقت لقيت غرزه فكت هل دا طبيعي ولا كده ف خطوره ع الجرح مع العلم ان الدكتور قال ان الخياطه هتتفك لوحدها مع الغيار او الشاش الطبي ارجو الافاده ...؟؟؟؟؟؟

icon 8 مارس 2022
زائر زائر

عملت عمليه خراج متشعب عصعصي 7 أيام الجرح هيلم امتي والبريود جات هل المفروض اخد حاجه توقف البريود ولا عادى

icon 15 نوفمبر 2022