ابنتي عمرها سقطت على مقدمة راسها وحصل انتفاخ بسيط وبعدها بدقائق نامت ل

icon 21 يونيو 2015
ابنتي عمرها سنه سقطت على مقدمة رأسها وحصل انتفاخ بسيط وبعدها بدقائق نامت لكن كانت في الأصل تشعر بالنعاس، هل هناك أي ضرر لنومها بعد السقوط؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نيفين محمد ممدوح حبيب
اختصاصي قلب اطفال
لا يوجد ضرر للنوم بعد الصدمة.
الدكتور منذر محمد يوسف ابوسرية
طب أطفال
لا ان لم يحدث قيئ متكرر او فقدان للوعي او اي حركات غير طبيعية
الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
الانتفاخ البسيط سيينتهي ويخف -الكمادات تساعد- مراقبة الوضع ضروري- غالبا الامورجيده-ولكن ظهور اعراض غير طبيعيه مثل استفراغ شديد يتوجب مراجعة الاخصائى

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بنتي وقعت ع دماغها اتفتحت بس مخيطهاش جبتلها مضاد حيوي ومرهم بس كنت حاطه عليها بن من يومين ولزق ف الجرح لسه مطلعاه النهاردة والجرح لسه مفتوح ملمش اخيطها ولا اعمل ايه ياريت الرد ضروري

icon 14 أغسطس 2022