عندى طفله مولوده من اسبوع وعندها الصفراء ال كتبلها على دواء اسمه بوليف

icon 19 سبتمبر 2015
عندى طفله مولوده من اسبوع وعندها الصفراء الدكتور كتبلها على دواء اسمه بوليفيتال نقط للفم وانا خايفه اديهولها كده صح ولا امنع الدواء وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة هبة الله مصطفى احمد محمود
طب أطفال
افضل علاج للصفرا اذا لم تتجاوز النسبة الحد الذى يستوجب التنويم للعلاج الضوئى هو الاكثار من الرضاعه الطبيعية او الرضاعة عموما أذا كانت تأخذ حليب صناعى
الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
هذه نقط فيتامينات لا باس من تناولها--علاج سبب الصفراء هو الاساس كالعلاج ا لضوئى والتعرف على السبب الذي قد يكون فسيولوجيا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي طفل بقاله 5ايام عنده صفراء بيانه في شكله وفي عيني بس مفهوش حاجه في جسمه عايز دواء كويس لي ارجو الافائده

icon 23 مارس 2022
Mohamed Fathi Mohamed Fathi

طفل عمره شهر والصفرا عاليه عندها نسبتها ١٠ وباين علي لون وشه وعينه جامد ايه العلاج المناسب ؟

icon 21 مايو 2023