لو سمحت عندي طفل عمره سنتين عنده فطريات بالفم ومرره تعبان منها مايرضع ولا ياكل وصار هزيل وعصبي ومزاجه صعب وصف له الدكتور مضاد الفطريات ريانست ومضاد remox عادي اعطيه جل دكتارين

icon 11 مايو 2015
لو سمحت عندي طفل عمره سنتين عنده فطريات بالفم ومرره تعبان منها مايرضع ولا ياكل وصار هزيل وعصبي ومزاجه صعب وصف له الدكتور مضاد الفطريات ريانست ومضاد remox عادي اعطيه جل دكتارين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
لا مانع

تعليقات الزائرين

ا ا

ابني عمره سنتين وعنده فطريات ف الفم بيضه ومخططه ف اللسان ايه الحل

icon 12 أكتوبر 2022