عندي ضرسين حشتهم من حوالس ونص بيوجعوني جامد حاليا حشيت واحد منهم وعدي

icon 28 يناير 2018
عندي ضرسين حشتهم من حوالس سنة ونص بيوجعوني جامد حاليا حشيت واحد منهم وعدي شهر ولسه بردوا بيوجعني والثاني جزء من الحشو طلع واللثة وملتهبة اوووي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو عبد الرحمن
طب اسنان
لازم تروحي للدكتور علشان هو الوحيداللي يعرف يكشف علي الاسنان و يحدد المشكلة فين . الضرس اللي الحشوة مكسورة منه غالبا هو سبب المشكلة فلازم الحشوة تتغير .