انا حامل في بدايه الشهر الثالث وباخد ابر كليكزان وبدا يظهر احمرار في م

icon 20 سبتمبر 2013
انا حامل في بدايه الشهر الثالث وباخد ابر كليكزان 40 وبدا يظهر احمرار في منطقه الحقن مع حكه بشده مما يشبه بطفح جلدي اعمل ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة الصيدلانية سندس عدنان البيشاوي
الأنف والاذن والحنجرة
يحتوي الكليكسان على الانيوكسابارين ومن اثاره الجانبية إسهال، ألم خفيف، تهيج وتورم، احمرار، والنزف ، أو كدمات في موضع الحقن؛ الغثيان.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا حامل في الشهر التالت وباخد كليكسان 20 وبيعمل زرقان وبتعلم هل ده فيه ضرر ع الجنين!؟ ولا عاااادي

icon 1 مايو 2021