وزني٩٥كيلو محتاج دواء تخسيس بعض الناس تقولي خد سيدوفاج والبعض يقولي خد كروماكس وانا خايف من الاتنين بصراحه بس عاوز اعرف لو هاخد تقترحوا اخد ايه وايه ممكن تكون اضراره

icon 12 أغسطس 2015
وزني٩٥كيلو محتاج دواء تخسيس بعض الناس تقولي خد سيدوفاج والبعض يقولي خد كروماكس وانا خايف من الاتنين بصراحه بس عاوز اعرف لو هاخد تقترحوا اخد ايه وايه ممكن تكون اضراره

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني محمود ثابت
صيدلاني
كلاهما يستخدم و لهما درجة امان عالية و لكن من بيانات سيادتكم فانتي تحتاجي لنظام غذائي صحي للرجيم الي جانب نظام رياضي دقيق و يكون تحت اشراف طبي للمتابعة