لو سمحت انا اتعاطي الحشيش ولكن ليس باستمرار يعني ممكن كل يوم سجاره وممكن اقعد اسبوع مشربش خالص وزني ٦٠ كيلو ٢٤ سنه وهاعمل تحليل كشف مخدرات كم مده بقاء الحشيش في جسمي

icon 22 مارس 2017
لو سمحت انا اتعاطي الحشيش ولكن ليس باستمرار يعني ممكن كل يوم سجاره وممكن اقعد اسبوع مشربش خالص وزني ٦٠ كيلو ٢٤ سنه وهاعمل تحليل كشف مخدرات كم مده بقاء الحشيش في جسمي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يبقى في آلجسم لغاية شهر

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت انا كنت مدمن حشيش وبطلت لمدة شهرين والنهارده شربت نفسين بالعدد وعندي تحليل بعد اسبوع هل هيظهر في التحليل

icon 20 مارس 2022