عندي مشكله من شهور الضغط المنخفض عملت تحاليل كامله كلها سليمه الحمد لله ضغطي دايما 100 - 70 او 90 - 50 او 80 - 40 يوم مايببقي كويس بيبقي 110 - 70 تعبت بيعملي دوخه نفسي ف حل

icon 22 أغسطس 2016
عندي مشكله من شهور الضغط المنخفض عملت تحاليل كامله كلها سليمه الحمد لله ضغطي دايما 100 - 70 او 90 - 50 او 80 - 40 يوم مايببقي كويس بيبقي 110 - 70 تعبت بيعملي دوخه نفسي ف حل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
يرجى مراجعة طبيب القلب لناقلة خطة علاجية التي قد تكون بسيطة بزيادة تناول السوائل و الأملاح او قد تتطلب ادوية