لو سمحتو انا عندي صديق سوري وهو بيته قريب كتير من البحر وعنده حساسيه من البحر واعراضها انه بعطس 100 في الدقيقه وبيحس اني في حشرات تأكل لحم راسي من جوا اتمنى المساعده

icon 4 سبتمبر 2015
لو سمحتو انا عندي صديق سوري وهو بيته قريب كتير من البحر وعنده حساسيه من البحر واعراضها انه بعطس 100 في الدقيقه وبيحس اني في حشرات تأكل لحم راسي من جوا اتمنى المساعده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سمير نعيم
الحساسية والمناعة
لدى أخصائي الأمراض الصدرية والحساسية الجواب المناسب