اريد كريم اوزيت فعال وقوى لشعرى لان شعرى مجعد وهايش ومش مفرود ولا طويل عايزة حاجه تنعمه وتفرده وتطوله. دسويها بارك الله فيك

icon 14 سبتمبر 2015
اريد كريم اوزيت فعال وقوى لشعرى لان شعرى مجعد وهايش ومش مفرود ولا طويل عايزة حاجه تنعمه وتفرده وتطوله. دسويها بارك الله فيك

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدمي زيت الخروع كل مساء على فروة الرأس لاوحبة زنك 50 ملغ يوميا بعد الفطار