استخدمت ليزر لازاله شامه لونها بني فاحترقت ومازالت اثر الحروق بي ا يد

icon 14 أبريل 2016
السلام عليكم أستخدمت ليزر لإزاله شامه لونها بني فاحترقت ومازالت أثر الحروق بي أ{يد كريمات لإزاله أثر الحروق و الحرق من سنتين تقريبا ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
تلك سلبيات اللزر عليك بكريم مثل cica skin لمدة طويلة والا عملية جراحية لازالة مكان الحريق

تعليقات الزائرين

Amira  Hussein Amira Hussein

السلام عليكم انا زلت الشامات بالليزر جراحيا بس كانت بقع حمرا وبعد كده لونها بقى بنى غامق هل هتظل لونها كده ثابته ولا هتتغير ولو فى اسم كريم معين ليفتح هذه البقع عايزه اسمه

icon 18 مايو 2023