اعاني من مشكلة سواد الشفتين و منتفخات عاوزة حل للسواد وكيف أصغر حجمها

icon 1 يناير 2016
اعاني من مشكلة سواد الشفتين و منتفخات عاوزة حل للسواد وكيف أصغر حجمها

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
في البداية تناولي حبة فيتامين سي 500 مرتين يوميا بعد الأكل واعتمدي على شرب البرتقال والليمون واستخدمي كريم فيتامين سي 3 مرات يوميا كبداية للعلاج وحتى نواصل العلاج عليك مراجعتي بعد شهر اذ تحتاجين الى كريم آخر