انا اعانى من وجود نقاط بيضاء قريب من شعرى وايضا شعرى لونه بيت الى الاب

icon 16 أكتوبر 2015
انا اعانى من وجود نقاط بيضاء قريب من شعرى وايضا شعرى لونه بيتحول الى الابيض وانا لسه سنى صغير هل دا ليه علاج وامنى الرد

إجابات الأطباء على السؤال

د. نضال عبيدات
الجلدية والتناسلية
لازم تزوري طبيب اختصاص امراض جلديه كويس وقريب لأنه منكن يكون مرض جلدي وله علاج ولكن صعب جدا علاجك بدون تقييم سريري في العياده