انا بستخدم نت لوك بقالى اسابيع تركيز مجم وزودلى الحبوب جدا وال ة كاتبا

icon 18 سبتمبر 2014
انا بستخدم نت لوك بقالى 3 اسابيع تركيز 40 مجم وزودلى الحبوب جدا والدكتورة كاتبالى على محلول اكنى بيوتك وكريم فيوسيكورت وكريم ماربالين 1% بس الكريم الاخير دة ماعملش حاجه ولا قشر..هل ينفع استخدم اكرتين او رتن ايه لانى سمعت انهم اقوى فى المفعول..شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
ارجو التوضيح لماذا تؤخذ هذه الادوية؟ لعلاج الكلف ام حب الشباب؟

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم انا في دكتور كتبلي ع نت لوك جرعه 10 باخد اتنين ف اليوم ولحد الان باخد ف العلبه الرابعه ووشي مليان حبوب كتير وشغال يطلع كل يوم حبوب كبيرة وملتهبه غيرت الدكتور ودكتور الثاني كتبلي حاجات وبرضوا وشي مش عاوز يخف وقالي كملي ع نت لوك انا ماشيه فالشهر التاني فالنت لوك ووشي مدمر حبوب والعلاجات اللي باخدها مع النت لوك مضاد اسمه اوكسازوليد وكريم بايميس وفيوسيدين مضاد وكريم شجرة الشاي استارفيل ومرطب جيل استارفيل وغسول REPLEN ووشي حرفياً مدمر حبوب م عارفه اعمل اي ولا أروح لمين تاني

icon 26 أبريل 2023