انا شعري بيوقع بطريقة غزيرة وخف خالص مش عارفة اعمله ايه وحتي كشفت ال ك

icon 20 نوفمبر 2015
انا شعري بيوقع بطريقة غزيرة وخف خالص مش عارفة اعمله ايه وحتي كشفت الدكتور كتبلي علي فيتامينات وادوية للشعر بس مفيش نتيجة

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عليك القيام باجراء الفحوصات التالية لأنك تعانين من نقص في اكثر من واحدة من الآتي: الزنك فيتامين دال والكالسيوم وفيتامين ب12 والغدة الدرقية وبعدها اقدم لك المساعدة ابدئي بتناول حبة الزنك 50 ملغ يوميا وحبة ب12 1000 تحت اللسان مرة واحدة يوميا