انا شعري نزل كلو بسبب الصبغه والاكسجين عشان سحبت لونو بصبغه غارنييه واتساقط بعد اول مره غسلتو بطريقه مخيفه اعمل ايه

icon 6 سبتمبر 2017
انا شعري نزل كلو بسبب الصبغه والاكسجين عشان سحبت لونو بصبغه غارنييه واتساقط بعد اول مره غسلتو بطريقه مخيفه اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نجوى محمد موسى الصاوي
الحساسية والمناعة
تغذيه جيده وتترطيب شعرك بزيوت طبيعية لاتحتوي على عطور ومواد كيميائية مثل زيت اورغان وزيت اللوز