انا عندى انا شعرى بيقع من قدام خف ومن وراه وكنت عايز علاج يكون مضمون ي

icon 11 أكتوبر 2015
انا عندى 26 سنه انا شعرى بيقع من قدام خف ومن وراه وكنت عايز علاج يكون مضمون يعمل ع نمو الشعر ارجو الرد ع سؤالى لانى محتاج الرد جدا وياريت يكون ف علاج متوفر ف مصر وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
تناول حبة زنك 50 ملغ يوميا بعد الفطار وحبة ب 12 1000 تحت اللسان مرة واحدة يوميا وتأكدي من فحص فيتامين دال والكالسيوم والغدة الدرقية وبعد النتيجة نواصل العلاج