بدى شى يجيب نتيجه لوسمحت

icon 10 أغسطس 2020
انا عندى ترهلات فى الثدى بس انا محتاجه كريم شد فقط وشعرى قصير كتير وخفيف بدى شى يطوله. بدى كريم لتفتيح منطقه البكيني ويديا سمرا كتير بدى كريم تفتيح وغسول تفتيح للوجه وشكر لستمعكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالخالق عمر مولود
الجلدية والتناسلية
علميا لا يوجد كريم لشد الترهلات في الثدي . طول الشعر أو قصره مسألة جينية . اما كونه خفيف نتيجة تساقطه فيحتاج فحص طبي لبيان السبب و العلاج . كريم التفتيح : bodytone white cream مرتين يوميا غسول الوجه : yucca facial gel