انا عندى س والمشكلة انى عندى بقع بيضاء ف وجهى فى الخد وفى اعلى الجبهة

icon 15 فبراير 2016
انا شاب عندى 19س والمشكلة انى عندى بقع بيضاء ف وجهى فى الخد وفى اعلى الجبهة وعندى نمش بسيط عايز اتخلص منه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هل البقع البيضاء عليها قشور ناعمة وخفيفة اما بالنسبة للنمش فتحتاج الى كريم يحتوي مشتقات هيدروكينون منو بنزايل ايثر بنسبة 10 % كل مساء بعيدا عن الضوء وقبل النوم