انا عندي التنيا الملونه والتنيا بات كتير اوي اوي في الرقاب و اليد و الدهر والصدر وعيز اجاب بسرع علشان بتكتر

icon 5 مايو 2015
انا عندي التنيا الملونه والتنيا بات كتير اوي اوي في الرقاب و اليد و الدهر والصدر وعيز اجاب بسرع علشان بتكتر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
اذا كانت فعلا التينيا الملونه فلابد من العلاج بمضاد للفطريات اما عن طريق الفم او كريم موضعي حسب شدتها كما ينصح باستعمال شامبو مضاد للفطريات كوقاية من تكرارها يستعمل على الجسم مرتين بالاسبوع