انا عندي المنطقة اللي ين الفم مسمره علما باني بشرتي خمريه والمنطقه دي

icon 21 أكتوبر 2015
انا عندي المنطقة اللي حولين الفم مسمره علما باني بشرتي خمريه والمنطقه دي بتبان سوادها لما بحط ميكب وعندي هالات سوده تحت عيني عايزه وشي كله يبقي لون واحد

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عليك تناول فيتامين سي 500 حبة مرتين يوميا إضافة الى وجودكريم خاص هو كريم فيتامين سي 3 مرات يوميا والإكثار من تناول البرتقال والليمون وبعد شهر قد تحتاجين الى كريم آخر واستخدمي واقي شمس خال من الزيوت