انا عندي حبة تحت رموش العين السفلى لها من ستة شهور استخدمت القطرة م نف

icon 23 يونيو 2015
انا عندي حبة تحت رموش العين السفلى لها اكثر من ستة شهور استخدمت القطرة م نفعت معاية روحت لدكتور قالي بياخد رأي استشاري ع أساس عملية واعتقد انها بسيطة م تحتاج عملية كيف تروح ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بسام محمد النوري
الجلدية والتناسلية
الحبة يمكن تكون حبة دهنية او التهاب بكتيري ولازم الحل يكون عن طريق الازالة جراحيا