انا كنت ف مكان في بحر وبشرتي ملتهبة ولونها احمر وسخنة وكمان بشرتي اسمرت ، يا ترى الاحمرار دا هيزول بعد اد ايه ؟ وكمان عايزة طريقة تخليني ارجع بيضاء تاني

icon 4 مايو 2016
انا كنت ف مكان في بحر وبشرتي ملتهبة ولونها احمر وسخنة وكمان بشرتي اسمرت ، يا ترى الاحمرار دا هيزول بعد اد ايه ؟ وكمان عايزة طريقة تخليني ارجع بيضاء تاني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة دينا محمد الرفاعى
الجلدية والتناسلية
الاسمرار يحتاج لكريم تفتيح..الافضل كان استخدام واقي شمس قبل التعرض..الاحمرار الافضل فحصه لمعرفه درجه تاثير الحراره علي البشره