انسه لاحظت اسمرار في المناطق الحساسه والابط والرقبه والركب وتحت العين

icon 22 أغسطس 2017
انسه 25 سنه لاحظت اسمرار في المناطق الحساسه والابط والرقبه والركب وتحت العين يحدث ويزيد بشكل ملحوظ قبل الدوره الشهريه بأيام وبعدها بأيام ويختفي او يقل في باقي الشهر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هاني فوزي
جراحة عامة
محتاج للمتابعه وعمل بعض التحاليل ولا يوجد كريم واحد كافي ولكن يمكنك استخدام كريمات التفتيح اثناء فتره زياده اللون