بنتي شهر ونص مولوده بوحمه صبغيه لونها بني في جبينها علي مستوي الجلد وخايفه تكبر عن كده وتبوظ شكلها الحل ايه او ايه العلاج ؟وهل العلاج مؤقت ممكن بعد المعالجه ترجع تاني؟

icon 15 مارس 2016
بنتي شهر ونص مولوده بوحمه صبغيه لونها بني في جبينها علي مستوي الجلد وخايفه تكبر عن كده وتبوظ شكلها الحل ايه او ايه العلاج ؟وهل العلاج مؤقت ممكن بعد المعالجه ترجع تاني؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن سالم حسن طه
الجلدية والتناسلية
لا تدخل الان حتى يتم الله عمرها عامين