بنتي عمره سنين عندها حمو النيل من الحر والحمو النيل قلب الي حبوب ومفيش

icon 13 أغسطس 2015
بنتي عمره 5سنين عندها حمو النيل من الحر والحمو النيل قلب الي حبوب ومفيش علاج جايب نتيجه مش عارف اعمل ايه ارجو الرد سريعا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدمي الماء البارد خاصة في الحمام وابتعدي عن الماء الدافيء حاولي منع التعرق عنها وجففي العرق اذا حدث وضعيعا في مكان تهوية جيدة وباردة بعض الشيء واعطيها 5سم من سائل مضاد للحساسية مرتين يوميا واستخدمي كريم فيوسيكورت 3 مرات يوميا
طاقم الطبي
الاستحمام بماء فاتر مرتين يوميا ارتداء ملابس قطنيه الجلوس في مكان مكيف دريموكالم لوشن مرتين يوميا