حساسيه مزمنه واخذت ادويه حساسيه كتير ومش بتجيب نتيجه

icon 16 أبريل 2020
حساسيه في كل الجسم بقالها 4 شهور مش بتروح بترتاح يومين وترجع كل الجسم بقع حمراء وحكه واخدت ادويه حساسيه كتير ومش بتجيب نتيجه حساسيه في كل الجسم بقالها 4 شهور مش بتروح بترتاح يومين وترجع كل الجسم بقع حمراء وحكه واخدت ادويه حساسيه كتير ومش بتجيب نتيجه

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد طاحون
الجلدية والتناسلية
ضرورى تكشفى وتتابعى مع طبيب مختص الحساسيه لها أسباب كثيره وانواع مختلفه وربما يكون لها سبب داخل الجسم قد يتطلب ذلك فحص الجلد جيدا وعمل بعض التحليلات

تعليقات الزائرين

د د

شنو انواع التحاليل المطلوبه لمثل هكذا نوع من الحساسيه

icon 29 يوليو 2020