صباح ال طول اليوم بتبقى بنتى لابسة توك عادى فى شعرها قبل متنام بشيلهم

icon 5 أبريل 2016
صباح الخير طول اليوم بتبقى بنتى لابسة توك عادى فى شعرها قبل متنام بشيلهم خالص و أنيمها كده لانى بخاف التوك تشد شعرها فيتساقط هل ده صحيح؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة دينا محمد الرفاعى
الجلدية والتناسلية
ايوا صحيح..كمان المفروض ما يفضلش مىبوط طول اليوم و ما تثبتيش علي تسريحه واحده علشانالشعر ما يتنحلش