ظهور تصبغات نازلة من تحت العين ومنحدرة على عظمة الخد ماهو علاجها وما س

icon 1 ديسمبر 2015
السلام عليكم ظهور تصبغات نازلة من تحت العين ومنحدرة على عظمة الخد ماهو علاجها وما سببها؟ متزوج وغير مدخن.

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عليك تناول فيتامين سي 500 حبة مرتين يوميا بعد الأكل واستخدام واقي شمس مناسب لبشرتك عند التعرض للشمس وهنالك كريم فيتامين سي 3 مرات يوميا كبداية للعلاج وتابعي معي لتكملة العلاج واسباب التصبغات هو زيادة المادة الملونة وقد تحتاج بعد شهر لكريم اخر

تعليقات الزائرين

Ndjdk Djjd Ndjdk Djjd

السلام عليكم انا عمري ١٣ سنه وعندي هالات سوداء وتصبغات حول الفم وتصبغات قريبه على العين وكل كيف اعالجها بالبيت بدون تكاليف وهل ينفع استخدم اكرتين حول فمي ازا يسبب لي تصبغات اكثر

icon 11 أغسطس 2023
ف ف

عندى تصبغ لون بنى تحت عينى بنى خدت لورش بوزيه معملش حاجه صبغه دى عند جفن العين مشكله ماجى اغمض عينى أو اضحك يعمل كمش عند جفن العين فيعمل نكماش على منطقه الجفن العين مش اعمل بصراحه انا تعبت

icon 8 نوفمبر 2023