عندى احمرار ناتج عن استعمال كريم ميلوكين لتفتيح وتقشير البشره محتاج اعرف اعمل اي علشان الاحمرار دا يروح

icon 22 ديسمبر 2017
عندى احمرار ناتج عن استعمال كريم ميلوكين لتفتيح وتقشير البشره محتاج اعرف اعمل اي علشان الاحمرار دا يروح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
اوقفي الكريم دهون زيت الخروعو العسل سلامات ,وو

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بعد اذنك ي دكتور انا استعملت ميلوكين وظهر ع وجهي حاجه زي الفطريات كدا استعملها ايه؟

icon 15 أكتوبر 2020
زائر زائر

عندي غمقان رهيب بعد استعمال مرهم تريسبوت وميلوكين مش عارف اعمل ايه

icon 5 يونيو 2021
زائر زائر

عندي التهابات من كريم ميلوكين وعالجتها وخفت وبعد كده لو طلعت في شمس او عملت مسكات في وشي بترجع تاني وبيتنفخ وبيحمر

icon 16 سبتمبر 2021
احمد محمد احمد محمد

استعملت كريم ليكوفيت عن طريق الطبيب وحدث اغمقان وتهيج بالوجة اعمل ايه

icon 10 سبتمبر 2022
زائر زائر

عندى التهاب شديد فى الوجه بعد استخدام كريم ميلوكين العلاج ايه

icon 24 مارس 2023
Shahd Safwat Dwidar Shahd Safwat Dwidar

عندي غمقان رهيب بعد استعمال كريم ميلوكين وكمان وشي بدأ يقشر وحصل خشونه جامده جدا

icon 13 سبتمبر 2023