عندى حبوب كتير فى ذراعى وكشفت كتير ومش بتروح وعملت محلول ملح هو عبارة عن كيس ملح ولتر مية وسبتوا يغلى لمدة ربع ساعة وبقيت احط منوا على ذراعى كل يوم لمدة ربع ساعة ولكن مفيش فايدة اعمل اية علشان تروح الحبوب دى شكرا

icon 23 سبتمبر 2013
عندى حبوب كتير فى ذراعى وكشفت كتير ومش بتروح وعملت محلول ملح هو عبارة عن كيس ملح ولتر مية وسبتوا يغلى لمدة ربع ساعة وبقيت احط منوا على ذراعى كل يوم لمدة ربع ساعة ولكن مفيش فايدة اعمل اية علشان تروح الحبوب دى شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
راجعي اختصاصي الامراض الجلديه لانه لا يمكن التشخيص عبر هذه العبارات المكتوبه