فترة شهر ضهر على ساقي حب احمر بعضه كبير وبعده صغير وبعده منتفخ ويذهب و

icon 1 أغسطس 2016
السلام عليكم منذ فترة شهر ضهر على ساقي حب احمر بعضه كبير وبعده صغير وبعده منتفخ ويذهب وياتي بداله كان يضهر في رجلي فقط الان ضهر عند الابط ومناطق اخرى وانه يحك كلما حككته

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدم كريم يحتوي كورتيكوستيرويد ومضاد حيوي وتناول مضاد للحساسية وابتعد عن تناول البيض والسمك والموز والحلويات والسمسم والفول واعمل فحص كريات الدم البيضاء والترسب ESR لأن اي ارتفاع فيهما يؤخر الشفاء