كنت استخدم كريم مومينتا وبخلطه بكريم تفتيح مده شهر لتفتيح الاماكن الحساسه وفعلا جاب نتايج بس رجعت تانى اسمرت وانا حابه استخدمه تانى هل يوجد ضرر من استخدامه تانى

icon 2 أبريل 2016
كنت استخدم كريم مومينتا وبخلطه بكريم تفتيح مده شهر لتفتيح الاماكن الحساسه وفعلا جاب نتايج بس رجعت تانى اسمرت وانا حابه استخدمه تانى هل يوجد ضرر من استخدامه تانى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة دينا محمد الرفاعى
الجلدية والتناسلية
مومنتا من الكريمات الفعاله في علاج الالتهاب لكن نظرا لاحتواءها علي كورتيزون قوي من الخطر استخدامها للجلد فتره طويله. يؤدي لضموره