م دلوقتي بعرق من عند اورطي وبعرق من عند كوعي والعرق بينزلي كدا وانا اع

icon 3 يوليو 2017
السلام عليكوم دلوقتي بعرق من عند اورطي وبعرق من عند كوعي والعرق بينزلي كدا وانا اعد باكل في كوعي الاتنين وانا اعد باكل بلاقي العرق نازل في كوعي في ايديا الاتنين اعمل اية وهل ا؟

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني مهند قصاب
صيدلاني
للوزن والصحة والحرارة وكمية الماء والجو المحيط وكله طبيعي يسبب فرط تعرق