من فضلك انا شعري تقيل جدا و لكنه مقصف و هايش و طوله حوالي سم قبل نهاية

icon 4 أغسطس 2015
من فضلك انا شعري تقيل جدا و لكنه مقصف و هايش و طوله حوالي 15 سم " قبل نهاية الرقبه بقليل " فكانت عايز استفسر : انا هعمل بروتين . فكانت عايز اعرف هل هو مضر لو عملته مره او 2

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
تناولي حبة زنك 50 ملغ يوميا بعد الفطار وحبة ب 12 1000 تحت اللسان وتاكدي من سلامة نسبة فيتامين دال والكالسيوم في الدم