نزلت في اوتيل رخيص بتركيا وجالي جرب هرش مسمر حبوب علي البطن وفي الفخدين هرش في الاطراف حبوب علي اليد وبحاول الاقي علاج لاني لسة قاعد شهر بليز عاوز اسماء علاج متوفر في تركيا

icon 9 أبريل 2015
نزلت في اوتيل رخيص بتركيا وجالي جرب هرش مسمر حبوب علي البطن وفي الفخدين هرش في الاطراف حبوب علي اليد وبحاول الاقي علاج لاني لسة قاعد شهر بليز عاوز اسماء علاج متوفر في تركيا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبدالله علي
طب الاسرة
السلام عليكم هنالك مراهم عديدة لعلاج الجرب ومنها ( benzyl benzoate ) يجب تغطية كل الجسم بالمرهم عدا الوجه , وبعد 24 ساعة يفضل غسله وتكرار تغطية الجسم مباشرة بعد الغسل , مع ضرورة غسل كل الملابس وتعريضها مع كل الاغطية والفرش لاشعة الشمس لعدة ساعات ويفضل مراجعة طبيب الامراض الجلدية لمتابعة الحالة