انا بنت مخطوبه عندى من حوالى شهرين قمت بممارسه الجنس مع خطيبى وعضوه ال

icon 1 ديسمبر 2014
انا بنت مخطوبه عندى 23 سنه من حوالى شهرين قمت بممارسه الجنس مع خطيبى وعضوه الذكرى كان ملامس للمهبل بس مدخلشمن الخارج بس وبعدها باسبوع جات الدوره بس من ساعتها لحد الان عدا شهر ونص الدوره مجاتش تانى واتاخرت جدا هو ممكن يكون حصل حمل وكده ؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد سماره
طوارىء
ما لم يتم ايلاج القضيب داخل المهبل من غير الممكن حدوث الحمل لان الحيوانات المنويه ضعيفه جدا خارج المهبل واسباب تاخر الدوره الشهريه الشهيره هو التهابات المسالك و تكيس المبايض يجب عليكي عمل فحص البول و الهرمونات و مراجعه طبيب النساءيه للتاكد من سلامتك